Tangen Terrasse

Tangen Terrasse

  • Prosjektet har 67 leiligheter
  • Næring i første etasje, boliger oppover i etasjene

Sentralt på Tangen i Kristiansand, med utsikt til Otra, fjorden, parken eller byen, kommer Tangen Terrasse. Terrassebyggets form og plassering innebærer at en stor andel av balkongene blir solrike, skjermede og romslige. Noen enheter, også i lavere etasjer, får flere balkonger og sol fra tidlig morgen til langt på kveld. Det har vært fokus på romplassering og utforming for å oppnå funksjonelle og gode planløsninger. Målet har vært å skape en tilnærmet «eneboligfølelse» selv om man bor i leilighet. Store vinduer bidrar til en luftig atmosfære i rommene, og optimaliserer også utsikten.

Den karakteristiske teglen som pryder fasaden er ikke bare et visuelt fasadeelement, men fungerer også som en rød tråd gjennom bygget. Gjennomgangen får teglvegger, spiletak og et rødt betongdekke som inviterer beboere og besøkende inn i inngangspartiet. Bygget trekker seg diskret tilbake fra nabobebyggelsen for å gi rom til en frodig park. Parken stopper ikke ved byggets fot, men «klatrer opp» langs byggets terrasserte fasade. I Tangen Terrasse er hver terrasse er unik, og det samme gjelder leilighetene som omkranser dem. Hver bolig får sin unike plass i parkens grønne oase.

Det er lagt vekt på å skape gode sosiale møteplasser for beboerne. Med både festlokale, gjesteleilighet og gjestehotellrom tilgjengelig, tror vi leiligheter med færre soverom og desto mer plass til rause og åpne romløsninger vil falle i smak hos mange.

 

 

Kontaktperson

Ole Henrik Einejord
Mobil: 909 81 197
Email: oe@code.no

Oppdragsgiver

Solon Eiendom AS

Samarbeidspartner

Asplan Viak

Filer til nedlasting

Andre prosjekter som kan interessere deg: