Leangveien

Leangveien

Leangveien/Asker

Hagely

Hovedfokuset har vært å fremskape et helhetlig boligprosjekt med arkitektonisk særpreg og grøntkarakter. 18 boliger fordelt på tre bolighus, med private forhager og markterrasser som overgang mellom bebyggelse, terreng og fellesområder. Et bomiljø på til sammen 18 enheter som svarer med en småskala boligarkitektur for utvikling av et intimt og frodig naboskap, med unike sol- og utsiktskvaliteter – ute som inne.

Bolighusenes nedskalerte volumer, avtrappende fasader og materialitet, skaper et helhetlig og stedstilpasset arkitektonisk uttrykk. Uteoppholds-arealenes parkkarakter bidrar til å knytte bebyggelsen til landskapet og samtidig forene prosjektet til omgivelsene på en frodig og artikulert måte. Alle boligene er unike og innehar god variasjon i fasadene for økt bokvalitet. Planløsningene har god fleksibilitet og er utviklet med stor takhøyde. Store vindusflater ivaretar situasjonens sol- og utsiktsforhold på en best mulig måte og samtlige utearealer er gjort bilfrie, med felles parkering skjult under terreng.

Med stedlig motivert boligarkitektur dannes rammene for et attraktivt og levende naboskap. Et nytt nærmiljø, tett på Asker sentrum, i landlige grønne omgivelser.

 

557LEA

Kategorier: / /

Kontaktperson

Julian Sverd Lynghjem
Mobil: 92083620
Email: jl@code.no

Oppdragsgiver

KITTELSEN EIENDOM AS / VARDE-EIENDOM AS

Samarbeidspartner

LANDSKAPERIET AS

Filer til nedlasting

Andre prosjekter som kan interessere deg: